28 March 2022

Het is je wellicht al opgevallen: onze website zit in een nieuw jasje. Helemaal in lijn met onze nieuwe huisstijl en bijhorend logo, werkten we aan een gloednieuwe website.

Qua look zijn we gegaan voor een moderne en frisse lay-out op basis van onze nieuwe huisstijl. Meteen vallen de rijke kleuren en opgewektheid op.

Inhoudelijk hebben we ervoor gezorgd dat de schat aan informatie die reeds aanwezig was net iets overzichtelijker en gestructureerder werd samengeplaatst waardoor de website heel wat gebruiksvriendelijker is geworden. Bovendien zorgt de centrale zoekbalk op de homepagina ervoor dat je heel gericht op zoek kan gaan naar specifieke informatie zonder de verschillende menu's te moeten doorlopen.

De site is volledig responsive wat betekent dat hij zich automatisch aanpast aan het gebruik op een vaste computer, een pc, een tablet of een smartphone.

De volgende dagen vullen we de site nog verder aan met de laatste informatie. Vind je iets niet terug of merk je op je dat iets niet klopt? Laat het ons dan gerust weten via communicatie@dominovzw.be